Geert Selderslaghs

Web & Applicatie ontwikkelaar - Front end - Back end - Drupal

Diensten

brush
Wireframing en Webdesign

Tijdens het wireframing en webdesign proces zorg ik voor de eerste fase van het ontwerpen en vormgeven van een professioneel design voor uw website of applicatie. Dit verloopt in verschillende stappen van wireframing naar ontwerpen van stijlvolle photoshop mockup, en het omzetten naar de benodigde opmaaktalen.

Lees meer

developer_mode
Web development

Tijdens het web development process realiseer ik als web developer de verschillende onderdelen van een website zoals o.a. dynamische pagina, client-side en server-side scripts, opzetten van CMS systemen, ontwikkelen van API's, ontwikkelen van aangepaste modules/features voor nieuwe en bestaande websites.

Lees meer

important_devices
Applicatie ontwikkeling

Applicaties kunnen tal van voordelen bieden voor uw bedrijf of organisatie, zo kan u processen binnen uw bedrijf laten versoepelen door de automatisering van processen. Ik bied een breed bereik aan mogelijkheden volledig aangepast naar uw behoeften.

Lees meer

flash_on
Hosting en service

U hoeft zich geen zorgen te maken over de laadsnelheid van uw applicatie of website, wij beheren en configureren de webservers. Bovendien kunnen wij een extra service leveren om uw website up to date te houden met de laatste updates.

Lees meer